17 февруари 2016 г.

The Harry Potter Spells Book Tag

The Harry Potter Spells Book Tag


Много благодаря на Ади К. и Yuli Atta за тага.

1. Акцио - предстояща книга, която нямаш търпение да си вземеш?
Ами ужасно много са, но да речем, че ще се спра на illuminae, на скоро попаднах на част от книгата и ми се стори много нетрадиционна, а и чух доста положителни коментари за нея.2. Алохомора - книга, "отваряща" началото на поредица?
Стъклен трон е една от любимите ми поредици, така че какво по подходящо начало нещо ново. Знаете, че дори не исках да я чета, но да това съм аз, радвам се че я прочетох.3. Експекто Патронум - книга, свързана с хубави спомени от детството ти?
Има доста традиционни книги от детството като Пипи и Мечо Пух, но аз се сещам за Децата от улица Тряскаджийска, много я обичах като малка.4. Приори Инкантато - последната книга, която прочете?
Двор от рози и бодли на Сара Маас (ревю).


5. Обливиате - книга, която би искал никога да не беше чел?
Определено Ухание на мрак, имах такива очаквания, че ще ми хареса и корицата, всичко, а се оказа пълен провал, изобщо не ми хареса, нито герой, нито история, каквото и да е.6. Ридикулус - книга, която поражда смях?
Всичките книги за Пърси Джаксън са просто уникални, има толкова хумор от името на главите до непредвидените реплики. Ако не сте чели книга на Риърдън, трябва.7. Круцио - книга,  болезнена за четене?

Болезнена, май не се сещам за така, но има много, които са ме карали да плача и да съчувствам на героите, като Хари и Крадецът на книги. Тагвам : Yulia K (myunprofessionalblog )
Габриела Николова (bookandhotcoffee)
Не знам кой не е бил тагнат, но нека всеки се чувства поканен, никога не е късно да се присъедините към феновете на Хари.

Няма коментари:

Публикуване на коментар