4 февруари 2016 г.

Book Cake Tag

Book Cake TagНикой не ме е тагвал, но случайно попаднах на него и реших, че още един таг никога не е излишен.  

Брашно- Книга, която започна малко бавно, но после бързо те грабва?
Бих казала Синдер, но като цяло поредицата ставаше все по добра с всяка книга.Маргарин- Книга, чието резюме е много завладяващо?
Може би Алена кралица, помня че като го прочетох исках веднага да си взема книгата и да я прочета.Яйца- Книга, която мислеше, че ще е кофти, но се оказа доста добра?
Стъклен трон, няколко пъти съм споменавала, че очаквах изобщо да не ми хареса, но се оказа че се влюбих в поредицата.Захар - Сладникава книга?
Целувка за Ана е първото, за което се сещам. Толкова е лека и приятна за четене и всичко е толкова... сладко.Глазура - Книга, която покрива всеки елемент, който харесваш - забавни моменти, екшън моменти и др. ?
Въглен в пепелта покри всички критерии имаше екшън имаше интересна история дори любов.Пръчици - Поредица към, която се обръщаш  за повдигане на настроението, когато имаш нужда от това?
Добре всички знаем, че ще кажа Хари Потър дори няма нужда да се аргументирам.Черешката на тортата - Любимата ти книга от тази година до този момент?
Досега прочетох няколко и то все хубави книги, но ще кажа Outlander, просто ми влезе под кожата.


 Тагвам : Кая(Justonebooklover)
Ева(Stormy Garden)
Temi Panayotova(writingisfun)
Yuli Atta (attasbibliophilia)

2 коментара:

  1. О, това е толкова странно. Преди няколко дена и аз гледах този таг и мислех да го направя. Книгите, които си избрала са супер ^^

    ОтговорИзтриване
  2. Наистина е странно, четем си мислите явно. :D

    ОтговорИзтриване