6 септември 2015 г.

My favourite series

My favourite seriesОсвен книгите ,обича да прекарвам време и пред някой от многото сериали ,който гледам.Това е едно от малкото неща ,който обичам на есента,че поне е дошло време отново да започна да гледам нещо.През тези два месеца за мен почват 10 сериала,да май са доста.За някой като Outlander,просто не знам кога ще почват.Но да преминем към списъка.


Arrow – 8th October 
iZombie – 7th October 
Once Upon a Time – 28th September 
Reign –  10th October
The Flash – 7th October 
The Originals – 9th October 
The Vampire Diaries – 9th October 
Sleepy Hollow- 2thOctober
Gotham-22thSeptember

Scorpion-22thSeptember

  Arrow беше сериал,на който гледах първите два сезона и не знам защо спрях,но после пуснаха и The Flash,който от части е свързан и така отново гледам и Arrow  и нямам търпение да почнат.
  Once upon a time е един от любимите ми,изгледах първите няколко сезона по минала коледна ваканция сама и само да стигна до сезона,който излъчваха.Винаги съм харесвала приказките ,а те ги пречупват през eдна друга призма и определено се е получило добре.
  Gotham,iZombie и Scorpion ги почнах най -скоро,но като цяло и трите ми харесват,доста различни като жанр,но да има разнообразие. 

Reign също е в списъка ми с любимци,смесица от история,любов и предателства.И доста хубави дрехи. Геройте,особено Мери са са с много силен характер и невероятно излъчване .

  The Originals в момента ми харесва повече от TVD.има много повече какво да се види историята едва сега започва.Докато дневниците ги гледам просто ,защото те бяха първия сериал,който почнах и въпреки какво ли не още го гледам.


И последния е Sleepy Hollow,с който бях изостанала ,но бързо наваксах и сега нямам търпение да вида какво следва.
Има още няколко,на който няма как да не обърна внимание въпреки,че ще се излъчат на малко по късен етап.Game of Thrones –April 2016

Outlander – 2016

The 100 – 2016
Bitten-2016
Teen Wolf-2016
PLL-2016
Shadowhunters-2016


Това са само една част,друга или съм малко назад или съм я почнала скоро.А последния го чакам,все пак е по реликвите на смъртните,надявам се да е интересен.Това е целият списък със сериали,който гледал или съм гледала.Ако имате предложния за още нещо ще се радвам да ги чуя.Няма коментари:

Публикуване на коментар