26 септември 2015 г.

Book worm tag

Book worm tag 

Съвсем случайно попаднах на този таг и много и хареса не се сдържах да не го направя.

1. Ако можеше да имаш един човек или предмет изваден от книга, кой или какво би взел?
За предмет бих казала,времевърта на Хармаяни. Мисля,че би бил от полза ,ако ми се налага да съм на две места едновременно,а и е доста сладък аксесоар ,за който никой няма да знае какво всъщност прави.
2. Кой би бил най-хубавия художествен свят в който можеш да живееш и защо?
Бих живяла в света на Гуендолин там  където може да се връщаш във времето,да виждаш какво е било преди.Винаги съм харесвала идеята за пътуване във времето особено,ако и имаш някакво мисия.
3. Ако можеше да пренапишеш края на книга, чий край би пренаписал?
Определено на Предани.Тези ,който са чели знаят какъв е края и определено не очаквах това.Много исках всички да завърши щастливо,колкото и да е клиширано.
4. Коя поредица обичаше първоначално, но намрази към края?

За мое голямо съжаление ще кажа ,че това е поредицата Луск. Обсидиан е невероятна книга заобичах я ,на към края не бих казала намразила ,но ми дойде в повече.

5. Кой е любимия ти саундтрак от филмовата адаптация на книга?

На Дивергенти и на Игрите на глада.И по точно песента на Ellie Goulding - Beating Heart,а и клипа е супер як.И на Lorde - Yellow Flicker Beat ,която ми се стори много мрачна ,но ми се връзваше с филма.

6. Коя книга смяташе, че ще намразиш, но заобича? 
Стъклен трон на 100%.Това беше книгата ,която си мислих ,че просто ще намразя,а сега бих я препоръчала на всеки.Невероятно силен женски образ,който просто прави тази творба незабравима.

7. Ако можеше да изгориш една книга, коя би била?
Не мисля,че бих могла да изгоря книга, особено след филмът крадецът на книги.Накара ме да се замисля за много неща и най-вече ,че книгата е дар и не бива да се губи.
8. Ако можеше да убиеш двама герои кои биха били и от коя книга?
Ами може би кралица Луна от поредицата Лунните хроники,защото е зла ,безкомпромисна и не уважава свободата да хората.И президента Сноу от игрите на глада по същите причини.
9. Ако се намираше в Лотус казиното, от Пърси Джаксън, кой герой би искал да е затворен с теб?

Най-очевидният отговор е самият Пърси .Ако не друго поне знам,че ще се измъкнем.

10.  Нека речем, че отиваш на дълго пътуване...с подводница. Четенето ти е главен приоритет за пътуването, за това трябва да опаковаш няколко книги, да те държат зает/а. Кои са те?
Ами Хари Потър задължително ,на къде без него и също на Касандра Клер Реликвите на смъртните,поне ще има да си чета доста.

11. Кои книги са били в wishlist-a ти от известно време?
Списъкът е дълъг ,първо Пърси Джаксън,поредицата Разбий ме ,Реликвите на смъртните,Лабиринтът,Петата вълна и още много.

Искам да тагна Pavlina Grancharova и всеки ,който иска да го направи.
 Няма коментари:

Публикуване на коментар